Algemene voorwaarden Atelier Anjoly

 

Alle keramieken stukken gemaakt door Atelier Anjoly zijn hand gemaakt & uniek.

Onze keramieken producten zijn ambachtelijk of artisanaal gemaakt in eigen atelier.    Hier wordt gebruik gemaakt van de traditionele manier van pottenbakken: nl. op een draaischijf.

Elk exemplaar is uniek doordat wij bijzondere individuele aandacht schenken aan de materialen.

Ambachtelijk en handgemaakt werk verschilt van industriële producten, imperfecties maken dan ook een onlosmakend deel uit van het unieke product.

 

De vermelde bedragen gelden alleen voor bestellingen uit België.   Wenst u te bestellen vanuit een ander land?    Geen probleem, stuur ons een mailtje (info@anjoly.be) en wij spreken verder af.

Levertijd is maximaal 14 werkdagen. 
Mocht dit door omstandigheden toch niet het geval zijn nemen wij contact op en krijgt u de keuze: 
teruggave van het betaalde bedrag of langer te wachten (tot een maximum van 3 weken). 

Hoewel we alles met de grootste zorg verpakken zou het kunnen zijn dat de bestelling in meerdere stukken aankomt.

Maak er dan alstublieft direct een foto van zodat we de schade op de vervoerder kunnen verhalen. 

(info@anjoly.be)

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen op in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,50 voor bestellingen onder de € 75,-

Levering verloopt via BPost. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@anjoly.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven:

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.